Според него на новия кабинет няма как да се отразят

...
Според него на новия кабинет няма как да се отразят
Коментари Харесай

Росен Карадимов: Около местните избори ще се породи напрежение в коалицията

Според него на новия кабинет няма по какъв начин да се отразят измененията в лидерските позиции при Българска социалистическа партия и „ Демократична България “:

„ Българска социалистическа партия е партия със здрави обичаи. В програмата на държавното управление са залегнали близо 80% от обществената стратегия на Българска социалистическа партия. Ако това бъде изпълнено, значи, че Българска социалистическа партия ще е осъществила сериозна политическа позиция... Който и да бъде отпред на Българска социалистическа партия, в случай че тръгне да прави внезапни придвижвания, значи да се откаже от тази стратегия, което би обезличило Българска социалистическа партия. Затова не чакам земетресения в обединението “.

Доц. Карадимов разяснява и напрежението сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата:

„ Това е доста нездрава среда. Дори да приемем, че има разсъдък в това, което се прави, то не трябва да става по този метод, обществото не би трябвало да е очевидец на това. Въпросът за правосъдната промяна е подложен в рационални и допустими темпове. Но правосъдна промяна не може да се направи с тракване на пръсти. Надявам се институциите да схванат, че разговорът, а и напрежението, би трябвало да са в границите на рационалния звук, на Конституцията “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР