Според министър-председателя Бойко Борисов, отказът на ДПС да подкрепи инициативата

...
Според министър-председателя Бойко Борисов, отказът на ДПС да подкрепи инициативата
Коментари Харесай

Фирмата ДПС няма лесно да се откаже от властта

Според министър-председателя Бойко Борисов, отводът на Движение за права и свободи да поддържа самодейността на ГЕРБ за нова конституция доказвал, че придвижването на Доган и Пеевски в действителност било опозиционно. Ала по какъв начин тогава да разбираме думите на премиера, че Христо Иванов " подплашил " Движение за права и свободи, с цел да се " прибере в лоното на Българска социалистическа партия и Радев "?

Ако следваме тази " логичност ", би трябвало да се запитаме от кое място тогава си е тръгнало " застрашеното " Движение за права и свободи? Да не би в действителност да става дума за топлия майчин скут на ГЕРБ? Или господин Борисов, в желанието си да проучва обстановката, в действителност си призна, без да желае, за траялия години наред сговор сред неговата партия и Движение за права и свободи?

Защо страната не реагираше до момента

Любопитно и, меко казано, необичайно е и това, че министър-председателят не вижда, а и не пожела да припише, никакви заслуги на ГЕРБ за (уж) ставането на Движение за права и свободи от трапезата.

Е, най-малко в това отношение, Борисов е справедлив: партията му просто няма по какъв начин да обере тези лаври. Видя се, че страната реши да се раздвижи по тематиката за скандалните парцели и фамозната защита на Доган и Пеевски едвам след акцията на господин Иванов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР