Според мен това е сюжет с продължение, чакаме следващите дни

...
Според мен това е сюжет с продължение, чакаме следващите дни
Коментари Харесай

Илияна Йотова за Лукойл: Чакаме да изникне и името на купувача, който очевидно е договорен

Според мен това е сюжет с продължение, чакаме идващите дни да изникне и името на възможния покупател, който явно е контрактуван. Това сподели пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова, запитана дали има заплаха за българските потребителите от продажбата на активите на " Лукойл ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Според нея е явно, че има заплаха.

" Това не е вест, защото, както по традиция държавното управление ни оповестява, и тази вест беше обявена от министър Асен Василев през „ Файненшъл таймс “, уточни Йотова. Това, което ние желаеме да знаем, е каква ще бъде ориста на рафинерията, България ще има ли рафинерия, ще бъдат ли непокътнати работните места, ще обезпечат ли работа за хората, по какъв начин ще бъде непокътната националната ни сигурност, по какъв начин ще бъдат обезпечени доставките и кой по какъв начин ще подсигурява цените на горивата, съобщи тя.

По думите ѝ с „ целия този цирк, който се разиграваше последните два месеца – дерогация с един период, с втори период, ще има, ще няма, " явно задачата е била да се заблудят българските жители, да се спести истината и да не се дава отговор на неуместните въпроси.

На въпрос по отношение на напрежение измежду ръководещите поради освобождението на шефа на „ Пирогов “ и неприемане на бюджета за следващата година, Йотова съобщи, че това са техни лични безредици.

По този мотив желая да ви напомня един запис, в който Асен Василев споделяше, че този, който желае да стане министър, би трябвало " с кървавия си автограф " да подсигурява чистката във всяко едно отношение на всички постове в страната. Отговорът ми през днешния ден на вашия въпрос е, че явно шефът на „ Пирогов “ е следващият в този лист, добави тя.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР