Според мен има координирана атака по линия на енергетиката вътре

...
Според мен има координирана атака по линия на енергетиката вътре
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Има координирана атака по линия на енергетиката в самото управляващо мнозинство

Според мен има координирана офанзива по линия на енергетиката вътре посред им в самото ръководещо болшинство. Това съобщи в изявление за предаването " Неделя 150 " Хамид Хамид от Движение за права и свободи. " Може би това е оправданието им за безобразията, които правят самите ръководещи в тази тежка за страната и за света обстановка с енергоизточниците. На всяка тяхна крачка виждаме фал след фал и не е проблем решението да " заключите " вратата на " Газпром ", добави той.

Заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи разяснява и тематиката за " златните паспорти ":
" Нямам визия по какъв начин сигналът за " златните паспорти " се е оказа в нашата пощенска кутия. Често получаваме най-различни сигнали в пощенските кутии. Получавал съм десетки през годините – някои в действителност странни, други – съпроводени с документи и меродавност. Аз като всеки български жител, който има обвързване да съобщи нужните документи и сигнали на съответните управляващи, изпълних своя ангажимент. Използва се тази " къса писта " за придобиване на българско поданство за по-бърз достъп до българския паспорт с оглед участието ни в Европейския съюз. По този метод лица благодарение на медиатори и на властимащи получават по този начин стремежи документ, който им дава гладко влизане на територията на целия съюз и точно поради това повече от 5-6 години европейските ни сътрудници настойчиво насочват вниманието ни да вземем ограничения в тази посока ".

Депутатът от Движение за права и свободи отхвърли да разяснява дали знае кой е подателят на този сигнал. " Първият опит да затегнем контрола беше изработен напролет на предходната года, когато въведохме много ограничаващи аршин. Бяха направени промени в тези официални аршин за придобиване ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР