Според Medical News Today, освен в мозъка, причините за Алцхаймер

...
Според Medical News Today, освен в мозъка, причините за Алцхаймер
Коментари Харесай

Търсят в черния дроб причините за Алцхаймер

Според Medical News Today, с изключение на в мозъка, аргументите за Алцхаймер би трябвало да се търсят още в черния дроб и червата, написа mercola.com. Изследванията демонстрират съгласуваност сред заболяването на Алцхаймер и разнообразни форми на метаболитна дисфункция.
Болестта на Алцхаймер е най-честата форма на деменция и визира почти 50 милиона души по света. Няма лекуване – то просто се концентрира върху признаците.В идващите 20 години се предвижда, че заболяването на Алцхаймер ще засегне един на всеки четирима американци, достигайки равнищата на болните от затлъстяване и диабет. Между 1999 година и 2014 година смъртността се е нараснала внезапно и в този момент е третата по разпространеност причина за гибел измежду възрастните хора.
Конвенционалната медицина към момента няма сериозен отговор за това опустошително заболяване и макар че се предписват избрани лекарства, множеството от тях са неефективни. Известно е обаче, че всичко, което предизвиква инсулинова устойчивост, в последна сметка ще увеличи риска от Алцхаймер. Има изследвания, които насочват към мощна връзка сред неприятния сън и покачвания риск от заболяването на Алцхаймер. 
Възстановяването на митохондриалната функционалност е крайъгълен камък на сполучливото лекуване на Алцхаймер, считат учените. Кетогенна диета, понижаване на приема на въглехидрати и захар, повече извършения, първокласен сън и усъвършенстване на вашите омега-3 мастни киселини - тези промени в метода на живот си костват напъните, тъй като могат да оказват помощ за понижаване на риска от Алцхаймер.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР