Според Люис Хамилтън отборът на Mercedes ще се нуждае от

...
Според Люис Хамилтън отборът на Mercedes ще се нуждае от
Коментари Харесай

Люис Хамилтън: За да победим Red Bull тази година, ще ни трябва късмет

Според Люис Хамилтън тимът на Mercedes ще се нуждае от доза шанс, с цел да завоюва най-малко едно съревнование до края на сезон 2022 във Формула 1. Думите на седемкратния международен първенец идват на фона на превъзходството на Макс Верстапен и Red Bull от началото на година и най-много в последните няколко надпревари.

В тях международният първенец записа пет следващи победи, като за три от тях той трябваше да се бори, след по-задната си стартова позиция. Именно това кара Хамилтън да мисли, че „ Сребърните стрели “ ще се нуждаят от проблеми за Red Bull, в случай че желаят да завоюват най-малко едно от оставащи шест надпревари до края на годината.

„ Трябва да сме реалисти, Red Bull наподобяват непобедими сега. Ще се желаят доста старания, с цел да ги победим. Темпово няма кой да ги приближи. Ние изобщо не сме ги настигнали, нямаме планувани усъвършенствания, с които да стопим разликата. Ще ние е необходим шанс, в случай че желаеме да спечелим “, сподели Хамилтън след края на Гран При на Италия предходната неделя.

„ Това не е невероятно, съвсем ги победихме в Будапеща. Но той (Верстапен) си кара умерено в челото, тъй че не знаем същинското им движение. Ще забележим какво ще стане “, съобщи още британецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР