Според китайския календар, годината на Черната водна змия идва на

...
Според китайския календар, годината на Черната водна змия идва на
Коментари Харесай

Годината на змията за Риби

Според китайския календар, годината на Черната водна змия идва на 10 февруари 2013 година Ще продължи до началото на 2014 година На хората през тази година ще се наложи деликатно да обмислят и претеглят всичко, преди да вземат каквото и да било решение, защото змията е знак на мъдростта и дълбоките разсъждения.

Годината на змията за зодия Риби (20 февруари – 20 март) ще бъде меко казано забавна. През новата 2013 година те би трябвало да бъдат доста деликатни, тъй като ще станат обект на наблюдаване от страна на колегата в любовта и вишестоящите на работното си място.

Много е значимо към този момент поетите задължения да не се занемаряват, били те към всеки един от хората с които работите, с които контактувате в всекидневието или към колегата си. Повечето старания би трябвало да са ориентирани към опазване на правилното си отношение към близките. Не би трябвало да се позволява съзнанието непрестанно и непрекъснато да е ангажирано с мисли по настоятелен въпроси.

Във финансовата сфера годината на змията ще е доста плодородна за представителите на зодия Риби. Ще имат доста покачване на приходите. При добра организация на времето и вярно систематизиране на напъните, ще съумеат да осъществят значим план или крупна покупка.

Важно за Рибите през тази година е да засилят въздействието си над близките посредством деликатно, тактично и дипломатично отношение. Отношенията с обичания човек ще носят едно непрестанно ведро въодушевление през цялата година. Здравето няма да им основава проблеми. През първите дни на лятото не се предлагат патувания, защото няма да са ползотворни.

 Зодия Риби

През 2013г. Рибата би трябвало да внесе баланс в общуването със фамилията, приятелите и високопоставените персони. Не е желателно да се позволяват прекомерно близко малко познати лица. Оригиналните хрумвания би трябвало да се употребяват за реализиране на повече автономия при взимане на значими решения от настоятелен темперамент.

Приемайки даваните препоръки от страна на близките, тези хора би трябвало да са наясно, че крайното решение е персонални тяхно. В любовта отговорностите на Рибата доста ще се усилят, само че пък близостта и разбирателството с колегата ще бъдат по-големи от всеки път. Почивните дни да се посвещават на околните.

В началото на есента тази зодия ще бъде натоварена с нови отговорности на работното място. Опитвайте се да поддържате умерено движение на работа, като не допускайте нито за миг да бъдете разсеяни и разконцентрирани. Избягвайте несъразмерното напрежение и стрес в всекидневието, защото това ще се отрази отрицателно върху здравето ви.

Желанието ви да хармонизирате интимния с професионалния си живот ще ви даде шанса да извършите значими стъпки на работното си място, като в същото време ще имате задоволително време за завършения и любовни безредици през почивните дни.

Не правете недомислени покупки, тъй като това може да докара до финансови усложнения. В здравословно отношение полагайте грижи за себе си. Пътуванията на близки дистанции ще имат позитивен резултат.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР