Според киталския календар настъпващата 2020 година ще е под знака

...
Според киталския календар настъпващата 2020 година ще е под знака
Коментари Харесай

Бели свещи и метални сувенири носят хармония у дома

Според киталския календар настъпващата 2020 година ще е под знака на Металния плъх. Плъхът съставлява началото на нов цикъл. Китайците имат вяра, че началото на нов цикъл е идеалното време да стартираме нови планове и да оставим старите и нездравословни привички.

Според източното обучение фъншуи всяка година си има талисмани за шанс. За настъпващата 2020 година преди всичко по мощ са металните предмети. Такава дрънкулка на трикрака жаба, която държи в устата си монетка и е заобиколена от монети, е единият от фъншуй знаците за шанс, който може да поставите в дома си или офиса. За да ви донесе благоденствие и благосъстояние, поставете детайла против вратата на помещението или в югоизточната част. Другият амулет е китайският змей, тъй като той се схваща отлично с плъха, написа Струма.бг.

Китайците го считат за висшото създание, присъстващо в доста значими церемонии. Драконът е знак на отбрана, шанс и триумф и постоянно е изобразен в цветовете жълто, зелено и синьо, които са някои от цветовете на годината на Металния плъх. Може да го добавите като украса в дома си под формата на сувенир. Третият предмет, който ще ни носи благополучие, е бялата свещ. Бялото ще бъде един от цветовете за 2020 година По китайските разбирания той съставлява примес от метал и сиво. Белият цвят символизира непорочност, ето за какво е хубаво в дома си да имаме бели свещи, които ни обезпечават топлота и светлина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР