Според Кейт Джеймс – Джони Дел винаги се държал като

...
Според Кейт Джеймс – Джони Дел винаги се държал като
Коментари Харесай

Бивша асистентка на Амбър Хърд: Ставаше войнствена след алкохол, екстази и кокаин

Според Кейт Джеймс – Джони Дел постоянно се държал като благородник, не е виждала синини по някогашната си работодателка
Продължават бракоразводните проблеми на актьорите Джони Деп и Амбър Хърд. Кейт Джеймс, някогашната асистентка на Хърд, упрекна актрисата в „ нападателно държание “, заяви Daily Mail.

В съда Джеймс приказва за унижения, на които е подлагана от страна на актрисата по време на взаимната им работа от 2012 до 2015 година Холивудската звезда е повишавала звук на Джеймс и я обиждала, като постоянно тези диалози се водели през нощта.

Според нея, когато Хърд била пияна, тя ставала „ войнствена “. Джеймс твърди, че актрисата освен е пила, само че и е употребявала екстази и кокаин. Асистентката означи, че в никакъв случай не е виждала порязвания или синини по тялото на актрисата. Тя също по този начин акцентира, че в нейно наличие артистът Джони Деп, за който Хърд бе женена, бил спокоен и срамежлив, „ същински благородник “.

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през 2015 година, само че година по-късно бракът им се разпадна. Блондинката упрекна някогашния си мъж, че я трансформирал в жертва на домашно принуждение. Той води против нея дело за клевета
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР