Според каналите на Telegram се е появил първият заподозрян по

...
Според каналите на Telegram се е появил първият заподозрян по
Коментари Харесай

Има заподозрян за катастрофата на самолета на Пригожин!

Според каналите на Telegram се е появил първият обвинен по делото за взривяването на самолета на предприемача и създател на ЧВК Вагнер Евгений Пригожин. Според ЧК-ОГПУ това е бил персоналният водач на Пригожин, някогашният създател на MNT Aero, компанията, която има разрушилия се аероплан, Артем Степанов.

Сега полицията го търси.

Пилотът е имал достъп до самолета. В същото време преди детонацията той отпътува за Камчатка, където следите му се губят.

Братът на Артем Степанов заяви, че мъжът се намира на място без връзка.

На собствен ред Shot оповестява, че проверяващите преглеждат версията, съгласно която взривното устройство е било сложено в колесника на самолета. По предварителни данни детонацията е избухнала в зоната на колесника и това е довело до отделянето на крилото на самолета.

След това отделеното крило се сблъска със стабилизатора и това докара до внезапна смяна в траекторията на полета и самолетът изпадна във вит.

Поради тежестта и бързото развиване на обстановката екипажът не съумя да заяви какво се е случило. Експлозията докара до разхерметизиране на кабината и всички на борда мигновено са изгубили схващане.

Добавяме, очевидци настояват, че опашната част на бизнес самолета е открита на пет километра от главния фюзелаж. Това също удостоверява версията за гърмежа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР