Според източници от разследването, преводите към Борислава Йовчева не са

...
Според източници от разследването, преводите към Борислава Йовчева не са
Коментари Харесай

Разпитаха Борислава Йовчева за Барселонагейт, бившата моделка се сдобила и с луксозен апартамент в Истанбул

Според източници от следствието, преводите към Борислава Йовчева не са за изключително огромни суми и по-скоро наподобяват като месечна прехрана, от сметки на Борисов обаче няма никакви транзакции

Манекенката Борислава Йовчева, която беше едно от основните настоящи лица в абсурда " Барселонагейт ",  е разпитвана и по делото, което държавното обвиняване образува след прекратяването на главното следствие прословутата къща в Испания, твърди вестник " Сега ", базирайки се на източници в прокуратурата.

Когато през октомври прокуратурата разгласи, че е прекратила делото, обвързвано с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, публиката беше успокоена, че от прекратеното дело наблюдаващите прокурори са отделили материали в ново произвеждане за четири закононарушения - пране на пари по отношение на увеличение на капитала на испанско комерсиално дружество; пране на пари за преводи сред физически лица с букви Р.Р. и Б.Й; пране на пари за закупуване на неподвижен парцел в Република Турция и за неизгодна договорка във връзка продажба на акции на комерсиално сдружение.

Според източници от следствието, преводите към Борислава Йовчева не са за изключително огромни суми и по-скоро наподобяват като месечна прехрана. От сметки на Борисов обаче няма никакви транзакции.

Колкото до неизгодната договорка - става дума за продажба на акции от компанията Numin Invest SL на занижена стойност и парите отиват във въпросния апартамент в Истанбул, който пък е обвързван с Йовчева. Изпратена молба за правна помощ до Турция по отношение на пазаруването на жилището и прокуратурата сега чакат отговори. От прокуратурата настояват, че сътрудниците им от Турция по принцип спомагат и са кооперативни.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР