Според говорителя на руския президент Дмитрий Песков, специалната военна операция

...
Според говорителя на руския президент Дмитрий Песков, специалната военна операция
Коментари Харесай

Песков: Специалната военна операция се превърна във война

Според представителя на съветския президент Дмитрий Песков, специфичната военна интервенция в Украйна към този момент е прераснала във война заради намесата на Запада . Той съобщи това в изявление за " Аргументи и обстоятелства " представен от ТАСС.

Песков съобщи, че Русия е в положение на война , като добави, че убеждението му е, че тази компания се трансформирала във война незабавно откакто Западът станал участник на страната на Украйна.

Той прикани за вътрешна готовност в съветското общество . Освен това, представителят на Кремъл съобщи, че Русия би трябвало да " освободи " своите " новите райони " , с цел да подсигурява сигурността на хората там, като загатна четирите украински района, които.

Припомняме, че Киев неведнъж е декларирал, че войната няма да спре, до момента в който и последния съветски боец не бъде изпъден от суверенните украински територии , в това число Крим.

Песков акцентира, Русия няма да разреши на границите ѝ да съществува страна, подготвена да употребява всевъзможни способи, с цел да си върне Крим .
 Китай вижда решение посредством договаряния на войната в Украйна
Китай вижда решение посредством договаряния на войната в Украйна

Пратеник на Пекин е посетил Москва, Киев и европейски столици
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР