Според енергийния експерт цялата ни държава е оплетена от руски

...
Според енергийния експерт цялата ни държава е оплетена от руски
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Това правителство не поиска да спре руските далавери

Според енергийния специалист цялата ни страна е оплетена от съветски стопански зависимости

"Да изгониш 70 дипломата без да изгониш посланичката е деяние в реверсивен режим. Царицата на шахматната дъска в България е госпожа Митрофанова. Естествено, че българските политици се изпитват боязън за приходите си, в случай че я изгонят. Основните им доходи са от корупция по линия на Русия. Така че страхът им е състоятелен ". Това сподели в предаването „ Честно казано “ с гост-водещ Катя Илиева по Евроком енергийният специалист Стефан Гамизов.

Според него още през февруари месец, при започване на войната в Украйна, съветските дипломати е трябвало да бъдат изгонени:

„ Митрофанова трябваше да бъде оповестена за личност нон грата сега, в който стартира да наскърбява, но съветските пари хранят българската политика. Всичко в България е опроклетясало към диктатурата на Путин “.

„ В случая ние гледаме едно нещо, което ще доусложни обстановката в България. Това наподобява като доста впечатляваща стъпка, единствено че не взема решение нито един от фундаменталните проблеми. В енергийният бранш това държавно управление отхвърли да спре с съветските далавери, нищо не направи за една година “, твърди той и добави: „ В АЕЦ „ Козлодуй “ не уволниха никой, както и в другите енергийни предприятия, където шефовете са от Движение за права и свободи и ГЕРБ “.

„ Сега изгонват 70 съветски дипломата и всички би трябвало да им ръкопляскат. Руското посолство е за затваряне “, счита още Гамизов.

Според него гоненето на съветските дипломати няма да спре порочните практики:

„ Руският посланик не подписва платежните нареждания за грабежите в България. Подписите са български “.

„ Асен Василев, като отраслов вицепремиер, можеше да щракне с пръсти и да уволни всички подвластни хора в енергетиката. Той написа този безумен проект за възобновяване и развиване, който като го четеш, се чудиш тези хора от Google ли са го преписвали, от Уикипедия ли “, изясни Стефан Гамизов.

По думите му цялата ни страна е оплетена от съветски стопански зависимости.

„ Никой не беше махнат от енергетиката за цялото това време. Изтупаха прашасали папки от мазето на Националната електрическа компания да строят „ Яденица “ и така нататък Това се споделя безусловно нищо “, сподели още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР