Според експерт се казва, че принц Уилям излъчва ревност“ относно

...
Според експерт се казва, че принц Уилям излъчва ревност“ относно
Коментари Харесай

„Ревността“ на принц Уилям относно Invictus Games на брат Хари разкри с голям знак

Според специалист се споделя, че принц Уилям излъчва „ ревнивост “ по отношение на това какъв брой добре са минали Invictus Games на принц Хари.

Нов документален филм, със сегменти от специалисти, говорещи за херцога, кралското семейство и Invictus Games, стартира да се излъчва в съперниците на Disney Netflix в неделя. Шоуто, озаглавено „ Мисията на принц Хари: животът, фамилията и игрите Invictus “, се концентрира върху скорошното изявление, което Хари даде на ABC News. Хари беседва с домакина на GMA Уил Рийвс, до момента в който беше в Канада преди игрите следващата година, които бяха учредени през 2014 година за ранени, ранени и заболели военнослужещи и дами, както служещи, по този начин и ветерани.

Говорейки за личността на принц Хари, когато той взе участие в Игрите Invictus, един специалист сподели, че е явно, че херцогът е „ в стихията си “, отбелязвайки по какъв начин можете да разберете, че тогава „ той е в най-хубавата си форма “. Кралският създател Робърт Джобсън по-късно приказва за това по какъв начин Игрите Invictus са били „ доста сполучливи “, преди да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР