Според древни вярвания е много полезно поне веднъж в годината

...
Според древни вярвания е много полезно поне веднъж в годината
Коментари Харесай

Прегърни дърво за сила и хармония

Според антични вярвания е доста потребно най-малко един път в годината да прегърнете дърво. То ще зареди организма ви с естетика и мощ.

Дърветата извличат негативната сила, оказват помощ при лечението на някои заболявания, най-много на нервната система, и работят успокояващо.

Дърветата са незаменими помощници за хора, които имат нервозен метод на живот и непрекъснато са подложени на стрес. Смята се, че някои дървета имат свойството да лекуват.

Достатъчно е пет минути да постоите, прегърнали дърво, и ще усетите, по какъв начин в гърдите ви се разнася чувство за топлота и ви обгръща възприятие на самодоволство.

 Дърво

За да не се притеснявате, че някой ще ви се подиграва, прегърнете дърво на място, където няма кой да ви види, или повърхностно се облегнете на него. Трябва обаче да го докосвате най-малко с една отворена длан.

Дърветата имат свойството да усилват биополето на индивида. Преди да прегърнете дърво, разтъркайте дланите си, до момента в който не станат горещи.

Сложете ги на разстояние двадесет сантиметра една от друга.

Представете си, че сред дланите ви има сила във тип на топка.

Въртете тази топка сред дланите си, до момента в който се затопли. Скоро ще я усетите действително и можете да я сложите върху диафрагмата си или да плеснете с ръце, с цел да извършите енергийни ръкавици.

Ако прегръщате бреза, тя ще ви подари със успокоение и наслада. Тя е изключително потребна за хора, които страдат от неоснователен боязън и паника.

Борът не е от дърветата, които можете да прегърнете, защото ще ви покрие със смола. Но може да подържите ръцете си върху ствола му, това ще ви зареди с сила и оптимизъм.

Дъбът има мощна мощ, той работи успокояващо и лекува доста нервни положения. Тополата има доста мощна сила, както и кестенът. Можете да прегърнете безусловно всяко дърво, то ще ви зареди с сила и ще ви успокои, защото ще поеме отрицателните ви страсти.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР