Според доклад на Bloomberg в петък Amazon обмисля да пусне

...
Според доклад на Bloomberg в петък Amazon обмисля да пусне
Коментари Харесай

Amazon преговаря, за да предлага евтини мобилни услуги на абонати в САЩ

Според отчет на Bloomberg в петък Amazon обмисля да пусне налична или евентуално безвъзмездна мобилна телефонна услуга за клиентите на Prime, ход, който може да понижи ценовата мощност, държана от няколкото колоси в безжичната промишленост. Съобщава се, че Amazon е водил договаряния с AT&T, T-Mobile, Verizon и Dish за договаряне на ниски цени на едро, които биха могли да предложат на членовете на Prime безжични проекти до $10 на месец, заяви Bloomberg, цитирайки анонимни източници, близки до въпроса. окато стълбовете на телефонните услуги Verizon, T-Mobile и AT&T означиха спад на цените на акциите сред 5% и 7% преди стартирането на пазара в петък сутринта след отчета, Dish, който има доста по-малка пазарна капитализация от останалите три, скочи с 9%.

В изказване Amazon сподели на Forbes, че „ постоянно изследва “ спомагателни преимущества за клиентите на Prime, само че няма незабавни проекти за прибавяне на безжична връзка към този миг.

ГОЛЯМО ЧИСЛО

168 милиона. Толкова са били клиентите на Amazon Prime в края на 2022 година, съгласно калкулации на откривателя на пазара Consumer Intelligence Research Partners. Този отчет в края на годината означи първия път в историята си, когато Amazon Prime не означи годишен растеж, намалявайки от 170 милиона в края на 2021 година Основни членове – които имат достъп до извънредно бърза доставка, както и стрийминг на филми, телевизия и музика - вършат почти две трети от всички покупки в Amazon, заяви CIRP. Amazon увеличи годишната си абонаментна такса от $119 на $139 при започване на 2022 година

КЛЮЧОВ ФОН

Известни като „ огромната тройка “ в промишлеността за телефонни услуги, Verizon, T-Mobile и AT&T оферират неограничени проекти, започващи сред $60 до $65 на месец, съгласно техните уеб страници. Безжичният бранш е извънредно съсредоточен, фактор, който може да способства за фиксирането на цените, съгласно Федералната комисия по връзките. Индустрията рискува да се свие още повече, когато T-Mobile приключи придобиването на Sprint през 2020 година Но FCC утвърди сливането при едно изискване: Dish трябваше да влезе в безжичната промишленост, с цел да поддържа заслужено равнище на конкуренция в бранша. Dish зае мястото на Sprint като четвъртия по величина снабдител на безжични мрежи в страната с близо 8 милиона абонатив началото на 2023 година и работи за построяването на лична 5G мрежа. В момента той ръководи някои огромни MVNO като Boost Mobile, преди този момент благосъстоятелност на Sprint, който предлага проект, започващ от $25 на месец.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР