Според диетолозите яденето на две прости и достъпни суперхрани може

...
Според диетолозите яденето на две прости и достъпни суперхрани може
Коментари Харесай

Диетолозите казват, че две евтини суперхрани помагат за предотвратяване на холестерола, диабета и рака

Според диетолозите яденето на две елементарни и налични суперхрани може да помогне в битката с холестерола, диабета, рака и затлъстяването.

Скромната ябълка е една такава комфортна за джоба суперхрана, която е цялостна с минерали и витамини, като евентуално понижава риска от сърдечни болести посредством позитивно влияние върху равнищата на холестерола. Пълнозърнестите храни също оказват сериозен удар, засягайки области като кръвното налягане и равнищата на захарта, предпазвайки от диабет, рак и затлъстяване. The Times оповестява, че изследване на 8000 възрастни, оповестено в JAMA Internal Medicine, което преглежда болничните и лекарски прегледи от хора, които ядат и не ядат ябълки, откри, че хората, които ядат най-малко една дневно, са малко по-малко склонни да посетят персонален доктор.

Това дава меродавност на остарялата сентенция „ една ябълка дневно държи доктора надалеч “. Въпреки че портокалите побеждават във връзка с витамин С, ябълките имат по-високо наличие на фибри от пъпешите и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР