Според депутата от Изправи се БГ! Ние идваме (ИБГНИ) Николай

...
Според депутата от Изправи се БГ! Ние идваме (ИБГНИ) Николай
Коментари Харесай

Хаджигенов изключва само ГЕРБ от преговори за кабинет с третия мандат

Според депутата от " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ) Николай Хаджигенов е разумно третият мандат за сформиране на държавно управление да иде при неговата групировка, която е най-малката в Народното събрание.

" Трети мандат при Българска социалистическа партия няма никакъв смисъл. Те го направиха предходния път по странни съображения. Този път няма логичност. Никой няма да поддържа нищо, обвързвано с Българска социалистическа партия, тъкмо както и с ГЕРБ. Освен в случай че Българска социалистическа партия не предложи мандата за приложимост, тъй като предлагането на служебното държавно управление в целокупност е цялостна нелепост ", сподели той пред публицисти в Народното събрание.

Той изключва изцяло единствено ГЕРБ от възможните бъдещи договаряния за кабинет с третия мандат.

" Има единствено един метод да се направи работещо държавно управление на малцинството и това е методът, който артикулираме трите протестни обединения от шест месеца. С поддръжката на Българска социалистическа партия, няма различен вид. Ще приказваме с Движение за права и свободи също, оптимално обществено, с ГЕРБ не вършим нищо, явно ", добави Хаджигенов, макар че срещата на " ИТН " с Движение за права и свободи стана, че няма да поддържа кабинет с първия мандат.

По думите му обаче има единствено един метод да се направи държавно управление. " Това е методът, който артикулираме несъмнено шест месеца - трите протестни обединения, които носим смяната със себе си, с поддръжката на Българска социалистическа партия - няма различен метод ", изясни той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР