Според данните на тазгодишното издание на класацията J.D. Power Automotive Performance,

...
Според данните на тазгодишното издание
на класацията J.D. Power Automotive Performance,
Коментари Харесай

Genesis на Hyundai е най-удовлетворяващата американските потребите автомобилна марка

Според данните на тазгодишното издание на класацията J.D. Power Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL) за 2018 година на американския автомобилен пазар, локалните потребители анонсират по-голяма задоволеност от покупката и притежанието на своя нов автомобил спрямо резултатите от миналата година.

Проучването сочи междинен резултат за индустрията от 820 точки (1000 максимум), при резултат от APEAL 2017 на равнище от 810 точки, като при 23 от общо 31 автомобилни марки, включени в подреждането, се отчитат повишения в удовлетвореността.

С най-хубав резултат и съответно клиентска задоволеност в APEAL 2018 могат да се похвалят от първокласната марка Genesis на Hyundai. Компанията детронира от челното място Porsche, като зае лидерската позиция с коефициент от 884 точки против 883 точки за производителят на .

В ТОП 10 на най-удовлетворяващите автомобилни марки на американсикя пазар влизат също по този начин BMW (863), Lincoln (861), Mercedes-Benz (858), Audi (853), Volvo (850), Cadillac (848), Land Rover (845) и Lexus (842).

По сегменти, с най-хубаво потребителско възприятие могат да се похвалят от Kia с Rio, Audi с A3, Volkswagen с Jetta, Kia със Stinger, Honda с Accord, Ford с Mustang, Lincoln с Continental и Nissan с Maxima.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР