Според близките му имал нетипично поведение последните дни Склоняване към

...
Според близките му имал нетипично поведение последните дни Склоняване към
Коментари Харесай

Откриха следи от куршуми по телефона на кмета на Якоруда


Според околните му имал нетипично държание последните дни

Склоняване към самоубийство продължава да бъде водещата версия за гибелта на кмета на Якоруда Нурадин Кафелов, потвърдиха от прокуратурата. Той беше открит през вчерашния ден следобяд, към 16,30 часа, мъртъв с огнестрелна рана в главата в лек автомобил на пътя към курортната околност Трещеник - на към 6 км от града.

Според околните му той е бил очевидно обезпокоен и с нетипично държание. Имало е следи от патрони и по мобилния му телефон, написа БНР.

Сигналът е подаден от служебния му водач и от водача на Движение за права и свободи в общината Ибрахим Карафеиз, които тръгнали да го търсят, защото през целия ден не отговарял на мобилния си телефон. Намерили го на задната седалка с прострелна рана на главата и с персоналния му револвер.

„ Намерен е вътре в автомобила, до тялото на господин Кафелов. Това, което е открито, е неговият мобилен телефон. В телефона има два отвора ”, сподели заместител районният прокурор Костадин Чилев.

Цяла нощ продължиха огледите на място и следствените дейности. Образувано е досъдебно произвеждане:

„ Делото е формирано за склоняване към самоубийство. По това се работи главно. Разбира се, като по всяко досъдебно произвеждане се работи по всички версии, както и за съзнателно ликвидиране. Извършват се сега неотложни дейности в град Якоруда, в общината, в дома на господин Кафелов, разпитват се очевидци, усетили са нещо необичайно в неговото държание, в един миг телефонът му е бил изключен. От 2-3 дни е бил с по-различно държание, очевидно обезпокоен, затворен, не се е държал като както всекидневно ”.

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР