Според астролозите тези мъже обожават децата и никога няма да

...
Според астролозите тези мъже обожават децата и никога няма да
Коментари Харесай

Грижовен и нежен – ето, от коя зодия е такъв Татко

Според астролозите тези мъже обожават децата и в никакъв случай няма да оставят дамата в позиция сама да се грижи за дребните.
При избора на сътрудник в живота, дамата постоянно се управлява единствено от няколко съществени момента: финансовото положение на гаджето и обществения му статус.

Всичко това е значимо за построяването на мощно семейство. Но да се предскаже какъв брачен партньор, и най-важното, бащата за наследниците ще бъде Той, от време на време не е толкоз елементарно.
Когато избирате идеалния татко за поколение, се посъветвайте от неговите зодиакални характерности. Ето и тях:
Телец
Телецът справедливо получава „ златния орден “ в този рейтинг. Той е от категорията на тези татковци, които от време на време са по-грижовни от майката. Разбира се, представителят на този знак е малко отегчителен, само че в това време извънредно толерантен и гальовен. Този мъж знае тъкмо по кое време и с какво да храни бебето, каква храна е потребна за него и в какви грамове. Той е предвидлив, радостен, виновен и интелигентен. За подобен баща може единствено да мечтаете.
Дева
Представителят на тази зодия в никакъв случай няма да упрекне обичаната си, че е изтощена и не извършва " женски отговорности ". Той ще кърми хленчещо бебе през нощта и ще му провежда същинско шоу, денем. Такъв мъж няма да е изплашен от новината за нов член в фамилията, а в противен случай, ще даде смисъла на живота. Този господин не трябва да се пропуща!
Лъв
На почетното трето място се отрежда зодия Лъв. Като същински „ цар на зверовете “, той е подготвен да поеме отговорност за бъдещото поколение. Много преди раждането на бебето. Представителят на този знак ще се ресурси с памперси и креватче, а също по този начин ще си купи пюрета. Мама може единствено с наслада да износи сина или щерка си, щом е уверена в брачна половинка си.

Рак
Ще пука сапунени мехурчета с децата, а може даже да им сготвите оризова каша? Ракът ще направи всичко това, без усложнения и на драго сърце. За единствен минус в общуването му наследниците е прекомерната му добрина. Лесно е да усукваш въжета към подобен татко и в този случай постоянно би трябвало да има строга, само че обективна майка.
Козирог
Независимо от възрастта, Козирогът се държи извънредно умно и търпеливо в връзките с потомството си. Той не се кара за двойки, само че чете потребни лекции, за смешки и не заплашва с пръст. За този мъж, броят на наследниците няма значение. Той намира време за всички. Рядко, както всички родители, той може да бъде малко непоколебим, само че в никакъв случай няма да се провали и ще бъде обективен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР