Според астрологията планетите управляват живота на хората, а всеки ден

...
Според астрологията планетите управляват живота на хората, а всеки ден
Коментари Харесай

Какви тайни крият мъжете, родени в петък

Според астрологията планетите ръководят живота на хората, а всеки ден от седмицата се отнася до избран небесен обект.

Петък е денят на Венера - считана за богиня на любовта, салдото, изкуството, удоволствието и лукса.

Какви са главните характерности на мъжете, родени в петък?

Мъжете, родени в петък, са привлекателни, приказват благо и имат необикновено красиви усмивки. Честността им ги прави желан сътрудник. Лесно се сприятеляват и обожават да бъдат заобиколени от доста хора.

Алтруисти, демонстрират мощна емпатия и се усещат добре, когато могат да създадат нещо за някого, с което да оказват помощ.

Не са склонни да работят безогледно и егоистично. Предпочитат да споделят триумфите си. Креативни, приятни и очарователни.

Не понасят непоискани препоръки и хора, които пробват да управляват дейностите им. Свободолюбиви са и биха се дистанцирали от всеки, който пробва да ограничи или промени дейностите и настройките им.

Реагират бурно, когато губят и не получат мечтаното. Склонни са да се вглъбяват в елементи, което от време на време не им разрешава да видят цялата картина.

Кариера на родените в петък

Родените в петък са енергични и витални. Присъствието им на работното място е предстоящо и мечтано - изобретателни, насочени към нововъведения. Схватливи и будни, учат доста бързо и напредват стремително в работата си.

Мъжът, роден в петък, е същински водач - отворен за хрумвания, полемика и постоянно подготвен да окаже подпомагане при потребност.

Ориентирани са към резултати и дават всичко от себе си, с цел да осъществят мечтаното, което обаче не всеки път оправдава упованията им. Това е причина за тяхната тревога и уязвимостта към операции.

 Родените в петък

Взаимоотношения на родените в петък

Родените в петък мъже са изключително прочувствени. Привързват се мощно и е изцяло допустимо любовта им да се роди от другарство. Обичат мощно, ценят всеки миг и всеки споделен спомен.

Доверяват се бързо, заради което могат да бъдат излъгани посредством превземки и подправени жестове.

Склонни са да бъдат ревностни и подозрителни, в случай че решат, че доверието им е предадено.

Родените петък хора ще създадат всичко допустимо да се погрижат фамилията им да е добре подосигурено и ще работят доста, с цел да си обезпечат комфорт.

Мъжете, родени в петък, харесват лукса и е доста евентуално домът им да е добре обзаведен, с внимание към детайлите, по отношение на последните трендове в интериорния дизайн.

Връзката с колегата им постоянно е по-силна, в сравнение с тази с децата, само че все пак, те поставят големи старания, с цел да ги възпитат добре и да им обезпечат всичко належащо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР