Споразумението, което беше постигнато вчера и беше гласувано днес в

...
Споразумението, което беше постигнато вчера и беше гласувано днес в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Правителството е вредно, а ГЕРБ и ДПС са по-умни от ПП

Споразумението, което беше реализирано през вчерашния ден и беше гласувано през днешния ден в Народното събрание, не работи, два от трите блокирани пътни възли остават такива. Това съобщи в “Лице в лице ”лидерът на депутатите на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Той също по този начин съобщи, че партията на Слави Трифонов на процедура е съавтор на концепцията на “Възраждане ” за избор на съмнение против кабинета Денков-Габриел.

“Това държавно управление е нездравословно още от метода, по който се направи ”, съобщи Тошко Йорданов. Той разяснява също възможното бъдеще на ръководството, в случай че вотът не успее.

“ГЕРБ и Движение за права и свободи са по-умни от Политическа партия ”, съобщи депутатът и предсказа, че в един миг Пеевски и Борисов могат просто да изхвърлят Кирил Петков и Асен Василев от ръководството, когато нямат повече потребност от тях.

Йорданов продължи с обидите от пленарната зала на Народното събрание против премиера акад. Денков, като в студиото на bTV го назова “фикус измежду хиени ”.

“45 хиляди индивида остават без работа, унищожават цялостен един район от лакомия. Тези 5 милиарда лв., които би трябвало да отидат за преструктуриране, ще отидат в другарски компании за фотоволтаици ”, съобщи Тошко Йорданов, като сподели, че информацията му е от лист, който е “изтекъл ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР