Спорът за дарения в тази ситуация е много грозен. Това

...
Спорът за дарения в тази ситуация е много грозен. Това
Коментари Харесай

Политолог: Не е времето да се надцакваме

Спорът за дарения в тази обстановка е доста противен. Това е акт, който би трябвало да е персонален, не да си правиш ПР. Когато даряваш, е доста по-силно да го направиш анонимно. Ако това е дневният ред на обществото - опазил ни Господ. Това съобщи политологът Димитър Ганев в предаването „ Плюс-минус “ по Нова телевизия.

„ Сега сме в обстановка на рецесия и би трябвало да се консолидираме. Не е времето да се надцакваме. Повече от всеки път е нужно главните институции да работят дружно. Беше подадена ръка, която сякаш беше отхвърлена от президента. Дори да са направени някакви неточности, то най-малко до края на изключителното състояние институциите би трябвало да са по-диалогични “, счита Ганев.

Румен Радев: И след 13 май ще има вирус. Няма нищо по-страшно от дейната нелепост

Политологът добави, че това, което предлага щабът, би трябвало да бъде спазено от всички нас. „ Не сме ние от вида страна, която ще даде звук към стадния имунитет “, уточни Ганев.

„ Тази рецесия ще има доста мощни стопански последтствия. След карантината ще ни връхлети икономическа рецесия. Това ще породи яд в обществото “, предизвести той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР