Спорът е заведен по най-компетентния начин пред съответния съд. Сделката

...
Спорът е заведен по най-компетентния начин пред съответния съд. Сделката
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ДКК: Спорът е заведен по най-компетентния начин пред съответния съд

" Спорът е заведен по най-компетентния метод пред съответния съд. Сделката е подписана 2018 година, само че договорите са направени преди този момент. Документите са налице, въпреки че не разбирам по какъв начин изчезват документи, защото в сдружението има надзор на достъпа ", това съобщи Венцислав Димитров в ефира на Нова телевизия, изпълнителен шеф на Държавната консолидационна компания.

" Адвокатът завел делото е разполагал с документите, само че те са възобновени в постройката на сдружението. Прави усещане, че е преустановен контракта на предходния юрист, което не е редно и след това се сменя представляващият пред съда. Документите не могат да излизат от постройката на сдружението, когато е оспорена достоверността им ние ги представяме в оригинал. Всички чекмеджета са преровени, за мен това буди доста съществено неразбиране ", уточни той.

" Друг сюжети е персонално облагодетелстване, това обсъдихме с ДАНС. Ако имаме протоколите на откритите съвещания можем да кажем докога тъкмо е срокът. Без налични оригинали съдът ще ги изключи като доказателство по делото. Случва се " погасителна отминалост ". Завареното с сътрудниците е, че има висока подготвеност в ДКК. В " Кинтекс " също работят хора с опит и потенциал. Ако има подозрения за нередности постоянно има разбор на обстановката, което стартира от дъщерното сдружение на Министерството на стопанската система, това сме ние ", довърши Димитров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР