Спомняте си как по-рано, с началото на студения сезон, трябваше

...
Спомняте си как по-рано, с началото на студения сезон, трябваше
Коментари Харесай

Две неща, които монтажниците на ПВЦ дограма забравят да ви кажат

Спомняте си по какъв начин по-рано, с началото на студения сезон, трябваше да уплътняваме прозорците? За благополучие, тази неприятна задача може да бъде оставена в предишното посредством монтирането на ПВЦ прозорци.
Но постоянно монтажниците, откакто са създали най-важното, не помнят да кажат на щастливите притежатели на нови прозорци две значими неща.
1. Необходимо е постоянно да се смазват всички преносими елементи. Процедурата би трябвало да се прави 1-2 пъти в годината, като се употребява нормалното моторно масло.
2. При промяна на сезоните прозорците би трябвало да се контролират от летен на зимен режим и назад.
Как да регулирате прозорците
Почти всички съвременни структури могат да бъдат контролирани. За да се ревизира дали прозорецът може да се контролира на различен режим, задоволително е да погледнете специфичните болтчета, ситуирани в профил на крилото.

Ако има отвори за шестограмен ключ или отвертка звезда, болтчетата имат овална форма, то този прозорец евентуално ще може да бъде превключен на летен или зимен режим. Но опцията за превключване по-добре уточнете преди монтирането на прозорците.
За да превключите режима на прозореца, просто завъртете с подобаващия инструмент всички палчета на крилото (колкото по-голям е прозорецът, толкоз по-голям е броят им) в мечтаната позиция.
Ако прозорецът е непрекъснато в зимен режим, това води до в допълнение натоварване на гумената лента и тя се износва по-бързо. Лесно е да ревизирате самия режим на прозореца. Закрепете елементарен лист хартия с крилото на прозорец, в случай че можете елементарно да го издърпате, прозорецът е в летен режим.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР