Спомняте ли си тези гледки със занемарените зелени площи и

...
Спомняте ли си тези гледки със занемарените зелени площи и
Коментари Харесай

Красно село пак може да затъне в големи треви

Спомняте ли си тези гледки със занемарените зелени площи и изобилния треволяк, белег за жизнеспособност и обновяване, съгласно някогашната ни кметица? Спомняте ли си, че предходната година се наложи бюджетът на регион Красно село за косене да бъде лишен заради безхаберието на екипа на Росина Станиславова? Районът последователно стартира да припомня за същите тези пейзажи с изобилна трева. Защо?

 

Процедурата по възлагане ли се бави или още веднъж се чакат изобилните треволяци да завладяват детските площадки и зелени площи в региона ни?, написа Цанко Донков от гражданската група на Красно село. Той напомня на настоящия кмет, който и да е той, че процедурата за продобиване на социална поръчка е по критерии за най-ниска цена и в тъкмо избран период за попречване на миналогодишните кавги с занемарени детски площадки, невидими от изобилстващата трева към и в тях!

 

Силно се надявам на две неща! Сегашният (колко е легален или не) кмет на региона ни, да не допусне гледките от предходната година и да не се обърка да ощети бюджета на региона ни, защото имайки поради компетентността в общината ни и на това можем да станем очевидци, тъй като в коридорите на общината ни се носи мълвата, че макар че критерият за избор на реализатор е по най-ниска цена, ще бъде направено тъкмо противоположното и бюджетът ще бъде ощетен, добавя Цанко Донков.

Инфо: pik.bg

Тагове: Красно село София кметица големи треви тревни площи занемарени зелени площи росина станиславова Данко Донков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР