Спомням си как преди няколко години Костадин Костадинов висеше на

...
Спомням си как преди няколко години Костадин Костадинов висеше на
Коментари Харесай

Симов: Помня как Костадинов висеше на `Позитано` и молеше да бъде издигнат за кмет -

Спомням си по какъв начин преди няколко години Костадин Костадинов висеше на " Позитано " с горещите молби да бъде повдигнат за кмет на София, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в коридорите на Народното събрание. 

На брифинг пред публицисти той упрекна " Възраждане ", че са патерица на ГЕРБ и са станали част от така наречен " евроатлантическата коалиция " дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Симов съобщи, че през вчерашния ден " Възраждане " са подкрепили контракта за ратификацията на остарелия контракт за изтребители F-16. Истината е, че през вчерашния ден Народно събрание одобри ратификацията със 164 гласа " за ", 22 " срещу " ( " Възраждане " и БСП), 1 " въздържал се " ( " Възраждане " ). Така без да има спор по тематиката депутатите трансформираха контракта за първите осем F-16. 

Симов раздаде на публицистите разпечатка на част от вчерашните гласувания по ратификацията. Според документа " Възраждане " фактически са дали своят вот " за " единствено за наименованието на член 1 и 2, заключителната наредба и отпадането на първи параграф. В другите случаи депутатите от " Възраждане " са дали своят вот или срещу, или са се въздържали. 

" Тези, които направиха политическа кариера, говорейки против НАТО, станаха част от тази евроатлантическа коалиция. Показаха, че са партия на интереса, на лидерското его и на персоналните ползи ", каза Александър Симов. 

По думите му " от ГЕРБ вадят " Възраждане " от чекмеджето ", когато не им стигат гласове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР