Спомените си за Милен Цветков в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

...
Спомените си за Милен Цветков в „Шоуто на Николаос Цитиридис“
Коментари Харесай

Колеги си спомнят за Милен Цветков в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Спомените си за Милен Цветков в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ описаха сътрудниците му Лора Крумова (журналист и негов екранен партньор), Евгений Генчев (журналист и негов правоприемник в „ Здравей, България “) и Валдес Радев (режисьор на „ Часът на Милен Цветков “ до последния му епизод).

Николаос беседва и с водещия на „ 120 минути “ Светослав Иванов, който се включи с неговата брачна половинка Вяра и щерка им Йоанна. Семейството описа за приготвянето на великденската софра, за това какъв брой за разсеяни от време на време и за неволите, които им се случват – Светльо призна, че незабелязано е изпил водата на рибката, която гледа вкъщи.

Снимка: Олег Попов

Малката Йоанна пък сподели на феновете своето ново домашно откритие – машина на времето, която е съумяла да сглоби от подръчни материали.

Светльо и Вяра описаха и за обичания им Рим – особено за фамилията място, освен тъй като е обичана дестинация за отдих, само че и тъй като точно там подписват брак.

В предаването се включи и носителката на премиите „ Златна роза “ и „ Аскеер “ – актрисата Теодора Духовникова.

Снимка: Олег Попов

Тя описа за известността, която е добила в Близкия Изток след присъединяване си в „ Бойка: Фаворитът “ и странните известия, които получава от обожатели поради ролята във кино лентата.

Духовникова показа и мнението си за онлайн театрите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР