СподелиЗа втори път в рамките на часове Одеса е атакувана

...
СподелиЗа втори път в рамките на часове Одеса е атакувана
Коментари Харесай

Одеса бе атакувана с дронове за втори път в рамките на часове

Сподели
За повторно в границите на часове Одеса е атакувана с съветски дронове. В момента в украинския черноморски град се чуват мощни детонации. Местните управляващи приканват в приложението „ Телеграм “ всички жители да са в укрития. Тревогата бе включена нощес в 22:53 ч.

По време на това второ нахлуване на съветските сили с безпилотни летателни апарати още веднъж е улучена жилищна постройка. Това градските управляващи оповестяват също в приложението „ Телеграм “, написа Българска телеграфна агенция.

Има повреди и нанесени вреди. Засега се оповестява за една ранена жена. Броят на потърпевшите е в развой на уточняване.

По-рано нощес Одеса бе атакувана с дронове откъм Черно море. Сирените в украинския черноморски град и в региона бяха включени в 20:46 ч., а отбой беше даден в 21:41 часа. Чуха се поредност мощни гърмежи в централната част на града.

„ Руските терористи нападнаха Одеса с ударни дронове. Има вреди по цивилната жилищна инфраструктура. Регистрирани са пожари. До момента е известно за двама ранени мъже от Одеса. Лекарите им оказват нужната помощ “, заяви ръководителят на Одеската регионална военна администрация Олег Кипер.

Българската общественост в Одеска област е трета по бройка и наброява над 150 000 души съгласно формалното броене в Украйна през 2001 година В Одеса живеят към 50-60 хиляди българи. Най-голямото плътно българско население е концентрирано в Болградски, Измаилски и Белгородднестровски регион.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР