СподелиВ България има прокурори, които са членове на русофилски групи

...
СподелиВ България има прокурори, които са членове на русофилски групи
Коментари Харесай

Разследване на Христо Грозев: Прокурори в България празнуват рождения ден на Сталин

Сподели
В България има прокурори, които са членове на русофилски групи и честват рожден ден на Сталин.

Това разгласи в изявление за Нова тв проверяващият публицист Христо Грозев и даде обещание доста скоро да има разкрития.

„ Има върли фанатици на режима на Путин, даже в прокурорската система. Това е следствие, което скоро ще пуснем. Говорим за прокурори, проверяващи закононарушения, свързани с Руската федерация в България.

Те са членове на русофилски групи и честват рождения ден на Сталин. Повече – доста скоро “, съобщи в прав текст Грозев.

Той описа за прокурорите, откакто разгласи, че в днешното издание на „ Шпигел “, за което работи той, излиза просторен репортаж за индивида, вербувал сънародниците ни на Острова, които бяха задържани по обвиняване а шпионаж.

Грозев разяснява и следствието във Англия, в което бяха арестувани шестима българи, шпионирали в интерес на Русия.

„ Очаквам да излязат имената на още забъркани в абсурда българи “, сподели журналистът

„ Българите, арестувани във Англия, и упрекнати в шпионаж, са имали доста необятна задача. Занимавали са се с много хора, които са врагове на Путин “. Това съобщи проверяващият публицист Христо Грозев в ефира на „ Здравей, Българиа “. В днешното издание на „ Шпигел “, за което работи българинът, излиза просторен репортаж за индивида, вербувал сънародниците ни на Острова.

Грозев сподели, че мъжът, който е плащал на арестуваните, е австрийският предприемач Ян Марсалек. „ Това е вторият по чин човек в немска компания, оказала се пирамида “, разкри журналистът.

Англия упрекна още един българин за шпионаж в интерес на Русия

Марсалек е открит от Грозев в Русия през 2020 година Наемал е доста хора – шпиони на свободна процедура, които е управлявал.

„ Очаквам да излязат имената на още българи поради контактите на Марсалек в България, които за жалост са и на институционално равнище “, акцентира журналистът.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР