СподелиСъпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов заяви, че от ръководни позиции

...
СподелиСъпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов заяви, че от ръководни позиции
Коментари Харесай

Христо Иванов: Отстраняват се всички ръководни кадри, които не се ползват с доверието на Пеевски

Сподели
Съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов съобщи, че от управителни позиции се отстраняват всички фрагменти, които не се употребяват с доверието на Делян Пеевски. Така той разяснява някои кадрови промени като освобождението на заместник-председателя на ДАНС Петър Петров и назначението на Стоян Темелакиев за заместник-министър в Министерство на вътрешните работи:

„ Ясно е, че се отстраняват всички, които не се употребяват с доверието на Пеевски и всички, които се употребява доверието на Пеевски остават или се връщат на своята позиция. Това същото го виждате и в ДАНС. При заместник-председателите на ДАНС, които са назначени едновременно, единият бива махнат, а другият е оставен. Защо? Даже не става въпрос за какво единият е махнат, а другият е останал. Защото вторият се употребява с доверието на Пеевски “.

По тематиката с освободения от служебния кабинет заместник-председател на ДАНС и някогашен народен представител от ПП-ДБ Петър Петров съпредседателят на обединяването Христо Иванов уточни, че е имал „ съвършената професионална история “.

„ Другият заместител, в случай че си спомняте, беше индивидът, който направи „ подправения “ за мен сигнал във връзка с електронното гласоподаване. Загубихме 500 хиляди гласа. Премиерът Денков изиска оставката на този заместник-председател на ДАНС, който, апропо, е работил в КПКОНПИ по едно доста особено дело – инспекцията на данните от американското държавно управление по тематиката „ Магнитски “, касаещи господин Пеевски “, акцентира Иванов.

Според него още при започване на предизборната акция ПП-ДБ ще предложат ясна формула за ръководството на страната след вота.

„ Тя естествено ще стъпи на съглашението, което предложихме – като цели и като структура. Може да забележите, че в това съглашение господин Пеевски отсъстваше. Именно това се трансформира в повода да бъде „ взривено “ ръководството. Ще продължим своята формула, само че това стане, когато имаме решение на нашите групови органи “, добави Иванов.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР