СподелиОсигуряване на безопасност е основната цел на проекта за генерален

...
СподелиОсигуряване на безопасност е основната цел на проекта за генерален
Коментари Харесай

Драконовски мерки готвя за шофьорите в Русе

Сподели
Осигуряване на сигурност е главната цел на плана за общоприет проект за организация на придвижването в Община Русе.

След като всички забележки, оферти и рекомендации бъдат разказани и предадени на специалистите, които създават проекта, до един месец да бъде подготвен окончателният вид на проекта, осведоми Кис 13.

Най-голямо внимание се обръща на пешеходци и велосипедисти, изясни заместник-кметът Димитър Недев. След тях по степен на значимост са публичният превоз и леките коли. Затова огромна част от рекомендациите за промени в генералния проект са свързани с ограничение на скоростта до 30 километра в час.

Такъв общоприет проект за организация на придвижването проект не е разработван през последните 35 години, сподели още Димитър Недев.

Той засегна и тематиката с новата скица на придвижване на градския превоз. Поставянето на спирките също е част от процеса на създаване на транспортните схеми, съобщи още Недев, като даде образец с региона на ЖП гарата.

Очаква се влизането в действие на новата транспортна скица да стане с прекосяването на публичния превоз напълно към Община Русе и обезпечаването на нужния брой водачи за наличните транспортни средства.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР