СподелиОблачно време днес, но още преди обяд от северозапад валежите

...
СподелиОблачно време днес, но още преди обяд от северозапад валежите
Коментари Харесай

Облачен понеделник. Температурите падат

Сподели
Облачно време през днешния ден, само че още преди обяд от северозапад преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра до най-вече слънчево, най-късно в Източна България. Югозападният вятър ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина ще е сдържан до краткотрайно мощен. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, оптималните – сред 9° и 14°. В София минимална към 3°, оптималната – към 10°.

Над планините ще е облачно с превалявания най-вече от сняг, над 1700 m ще се образува нова снежна завивка. След обяд от запад преваляванията ще стопират и облачността над масивите от Западна България ще се раздра до най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 1°, на 2000 m – към минус 5°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд. По-късно след обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 11° и 14°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР