СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов присъства на регионална академия на

...
СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов присъства на регионална академия на
Коментари Харесай

Борисов пак атакува ПП-ДБ: Тях са ги учили в Харвард, а нас – в Банкя

Сподели
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва на районна академия на Младежи ГЕРБ в Плевен. Сред главните тематики ще са външната политика, българските финанси, европейските институции, локалната власт и младите в политиката.

„ В момента Украйна води своята война и знае за какво го прави, те би трябвало да защитят страната си. Има отмалялост във войната, която се вижда най-много в всекидневието на елементарните украинци. Има денонощни съветски офанзиви и всяка нощ хората би трябвало да слизат в бомбоубежище. Това е гнет, и то нечовечен гнет, за който даже не можем и да си представим “. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков при започване на събитието.

Припомняме, че през днешния ден се навършват две години от началото на войната в Украйна.

„ Две години война в Украйна и нашата позиция е твърда и ясна. България изцяло поддържа идеята на Украйна. Това е страна, с която споделяме общоисторически и морални полезности “, добави той.

„ Росен Желязков изнесе една доста скъпа лекция по история по отношение на войната в Украйна. Две години клане, ужаси в Европа, стопански срив и криза – нищо положително за нашия континент, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка годишнината от войната сред Русия и Украйна.

Бойко Борисов направи къс доклад за помощта за Украйна, която българското държавно управление е направило за последните две години.

„ Правителството на Кирил Петков не посмя да направи нищо за Украйна, освен това – хвалеха се, че нито един патрон не е е отишъл за Украйна. Вчера задочно министър Тодор Тагарев ми е дал отговор, а сутринта ми е написал смс. Аз регистрирам това като бързане преди визитата на Денков в Украйна, с цел да могат да се похвалят с нещо свършено “, отсече Борисов.

„ До понеделник чакам Николай Денков и Мария Габриел да създадат обзор на министрите. Абстрахираме се кой от коя партия е, тъй като ние имаме единствено едно министерство “, акцентира водачът на ГЕРБ.

„ Вчера Тагарев споделил, че изпращането на БТР-ите не било негова отговорност “, отсече Борисов.

„ Има към момента някаква връзка сред нас в (не)коалицията, само че доверието е паднало до ледена ера и не съм оптимист, тъй като тяхната тактичност е ясна. Внимателно слушах лекция на Кирил Петков от Харвард по какъв начин се реализират цели и той се оправя брилятно сега с това “, счита Борисов.

„ Така ги учат в Харвард, само че Петков, повярвайте ми, е брилянтен пълководец и може да принуди съперника си да се води по неговата скица “, посочи той.

„ Нашият идващ ход, аз да им кажа пък, че в учебното заведение в Банкя са ни учили, ние ще отидем 50 на 50 министри. Сега им давам те да мислят до понеделник, да върнем 9 месеца обратно, за какво нямаше подобен меморандум тогава, за какво не разделихме тия министри “, сподели Бойко Борисов.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР