СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че преговорите със съпредседателя

...
СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че преговорите със съпредседателя
Коментари Харесай

Вече не говори за нови избори. Сега Борисов иска по-работещо правителство

Сподели
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов акцентира, че договарянията със съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков би трябвало да бъдат за това по какъв начин държавното управление да стане по-работещо след ротацията.

„ Готово е съглашението, на 5 март го разгласявам в 12,00 ч на партията, обясняваме за какво желаеме съдружно съглашение, а не сглобки. Г-н Петков по-добре да се замисли по какъв начин би изглеждало едно такова държавно управление и по какъв начин бихме отговаряли на въпросите, които се задават в парламентарната зала, тъй като от това, което питат, виждам, че доста неща не са свършени. Това би трябвало да бъде нашият отговор с господин Петков – по какъв начин да създадем по-работещо държавно управление “, сподели Борисов.

Борисов изясни, че откакто показа пред партията си съдружното съглашение, ПП-ДБ ще го получат в електронен и книжен вид.

„ След това ще го получат на електронен и книжен притежател, няма замяна на цели, има част от меморандума в него.Трябва да обсъдим първо в партията дали да бъдем в конспиративност още девет месеца, да си прехвърляме топката. Трябва да съм наясно какво желаят в моята партия “, посочи Борисов.

Той още веднъж удостовери, че в документа, който към този момент бил подготвен, са намерили място огромна част от предложенията на ПП-ДБ в меморандума.

Попитан дали ще изиска оставката на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, Борисов отговори:

„ Не виждам причина да желая оставката на Сарафов. Виждам „ червени пирати “, опит да се употребява една комисия за политически цели, виждам много неща. “

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР