СподелиМъжът ми отиде да купи вечеря, но се забави доста

...
СподелиМъжът ми отиде да купи вечеря, но се забави доста
Коментари Харесай

Жената на Нотариуса: Със сина ми го видяхме да лежи до колата. 50 минути са го подминавали

Сподели
„ Мъжът ми отиде да купи вечеря, само че се забави много време. Пуснах камерата и със сина ми видяхме по какъв начин лежи до колата. През тези 50 минути, в които той лежи до нея, минават съседи, минават коли и безусловно никой не подава сигнал. Това описа пред bTV 48 часа след показното ликвидиране на Мартин Божанов-Нотариуса брачната половинка му Гергана Божанова, която е чиновник в ГДБОП.

Тя е и първият човек, подал сигнал за закононарушението на телефон 112, 50 минути след разстрела.

Божанова споделя, че мъжът ѝ излязъл за вечеря, само че се забавил, погледнала на камерите дали не паркира пред дома им и с двете им деца го видели да лежи на земята. Така подала сигнал 50 минути след разстрела.

Според записите от камерите в комплекса, Божанов е погубен в 19 часа и 20 минути. Съпругата му Гергана първа звъни за помощ.

Жената декларира, че е стажант в ГДБОП и няма достъп до нито едно дело. Твърди още, че с мъжа ѝ имат не над 20 парцела, както твърди следствието, а единствено три.

С един патрон в главата е погубен Мартин Божанов. Изстрелите против него са били два, само че единият не е попаднал в Нотариуса, написа 24 часа, като се базира на свои източници от следствието.

От полицията допускат, че част от уредниците на покушението може от дълго време да са отвън България.

Разследващи влязоха през днешния ден в парцели на Божанов и брачната половинка му. Проверяваните парцели са над 20. Сред тях са къща в ловешкото село Карлуково. Преди била на 2 етажа, неизмазана, а в този момент е с видеонаблюдение. До нея даже е издигната детска площадка, съгласно локалните – за персонално прилагане от Божанов и фамилията му. Как са добити парцелите, занапред ще се ревизира.

Към момента в Софийската градска прокуратура има досъдебно произвеждане против Божанов – за измами и насила.

„ Разследването безусловно е било завършило и е било въпрос на време да бъде повдигнато обвиняване на Божанов “, сподели зам.-градският прокурор Иво Илиев.

Мис България Ивайла Бакалова сподели, че Божанов ѝ е предложил помощ, с цел да бъде пуснат от ареста мъжът й – предприемачът Веселин Денков. Искал е само че по-малко от 100 000 евро.

Според комерсиалния указател Мартин Божанов има присъединяване в общо 14 компании. При инспекция на адреси, на които са регистрирани седем от сдруженията, ни отварят вратата единствено един път.

„ Институциите да не се ровят да търсят документи и някакви дивотии, а да заловен да проверяват убийството на мъжа ми “, прикани Гергана Божанова.

Мартин Божанов, прочут с прякора си Нотариуса беше разстрелян в сряда вечер. Трупът му е бил открит до кола в затворен комплекс край дипломатическите кортове в Горна баня.

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. От доста години той е подозиран в крупни имотни и други измами.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР