Списание Rolling Stone е смятано за един от най-сериозните авторитети

...
Списание Rolling Stone е смятано за един от най-сериозните авторитети
Коментари Харесай

10-те най-велики хип-хоп албума на всички времена според Rolling Stone

Списание Rolling Stone е считано за един от най-сериозните престижи в света на музиката и това е по този начин към този момент над пет десетилетия. Известно със своите чести провокации и фокус върху музика, политика, кино и спорт, изданието единствено по себе си се е трансформирало в културен феномен за няколко генерации фенове.

Мнението им се цени и по тази причина от там постоянно вършат ранглисти за най-хубави песни или реализатори в разнообразни стилове или пък въобще.
 Багерите в Пловдив и през днешния ден продължиха да разрушават тютюневия склад в Пловдив 2 септ 2022 | След като през вчерашния ден арх. Петкана Бакалова, една от защитничките на тютюневия склад, персонално застана пред багерите,...
Сега са решили да създадат такава за 200-те най-велики хип-хоп албуми в историята, като ние сме извадили топ 10 от тях. 

" Така се получава един лист, засягащ всеки значим миг от историята на жанра - от компилации, които почитат първите дни на стила, до нейния артистичен подем в края на осемдесетте и началото на деветдесетте с Public Enemy, De La Soul, Eric B. и Rakim, минава през класическия интервал на генгста хип-хопа с легендите 2Pac и B.I.G, последван от изгряването на суперзвездите като Jay Z, Kanye West и Ники Минаж, с цел да стигнем до модерните блог, дрил, ров или емо ", означават от списанието.

Съвсем разумно класацията е мощно повлияна от американската просвета и включва единствено албуми от американски реализатори, имайки поради, че най-известните и сполучливи рапъри са работили и творили най-много зад Океана.

Кои са влезлите в топ 10 в класацията на списание Rolling Stone за най-великите хип-хоп албуми на всички времена може да видите в галерията ни.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР