Списъкът от приоритетите на Трифонов разглобява той мисли, дали е

...
Списъкът от приоритетите на Трифонов разглобява той мисли, дали е
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Пресконференцията на ИТН днес беше с цел изместване на фокуса

Списъкът от целите на Трифонов разглобява той мисли, дали е в той е подигравателен, баснословен или язвителен до политически размери, тъй като на този декор, в който БГ се намира, да се предала политане на македонец и българин е една дързост, минава отвърд блаопричиеито.

По негови думи конференцията през днешния ден е била за изместване на фокуса и че действително е бил " неверна стъпка, през днешния ден грандиозната засегнатост бе нанесена на Василев, като че ли той за пръв се явява да чуе тези думи, чувал ли ги е през годините - той е осведомен с тези възражения, че чак по този начин да ги е преживявал по този начин трагично "

Михайлов разяснява и обидите, които Филип Станев насочи към някои журалисти:

" До Тошко Йорданов - имаше едно лице, което не помня, само че той продължи тази по какъв начин да кажа умерена адекватност на партията споделям това иронично, тъй като се опита да нанесе нелепа засегнатост върху публицисти. Нисък жанр, само че ще повторя в една страна с една идеална страна законът да планува наказателно гонене за циничност в този мащаб. "

“Аз помня една партия, която е да нападна статукво от ДСБ - в този момент това прави Има Такъв Народ. Забелязва се един радикализъм с пос фактор, който е химеричен. Космосът е по-вероятно да се случи, в сравнение с партията сама да ръководи - като разчита на Демократична България и “Изправи се! Мутри вън!- те са декларирани като анти статукво. Те ще поддържат партията, която получава мандат, тъй като е спечелила изборите, само че в жанр на отвод на съглащателсто, задкулисие и взаимни отстъпки, не е реалистични. Има Такъв Народ би трябвало да разговорят или да се замислят върху фигурите, които ще предложат, другояче става дума за шантаж - ние имаме право да предложим кабинет, в случай че не го подкрепите - по-късно ще имат опция да съставите вие кабинет, само че не разчитайте на нас, тъй като това беше ясно казано, въпреки и не непосредствено изречено. Това е кулминационна точка на безотговорността - катурване, пометнали кабинети - това е неприятна безконечност от политическа интензивност.” - разяснява Михайлов.

" Все отново се увенчава един интервал, доста дълъг интервал на еднолична политика и разлюляване " - сподели той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР