Списък с имена на шефове на агенции и администрация от

...
Списък с имена на шефове на агенции и администрация от
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Ето я чистката на ПП – гонят по списък шефове от БСП, ИТН и ГЕРБ, не пипат ДПС

Списък с имена на шефове на организации и администрация от втория ешелон е формиран в ПП-ДБ, по който след сформиране на кабинет с ГЕРБ да стартира дивашка чистка, разкри извънредно пред Narod.bg източник от кръга на компрометираната „ Промяна “.

Списъкът обгръща всички регионални градове. За начало метлата трябвало да заиграе по назначенията на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, по-късно идвал редът на хора от ГЕРБ.

Много любопитно е, че фрагменти на Движение за права и свободи нямало да бъдат пипани.

На едно място в записа, който напусналият Радостин Василев оповести в петък изгоненият от Българска социалистическа партия народен представител Явор Божанков пита съпредседателя на Политическа партия Асен Василев дали шефовете на дирекции в цялата администрация ще станат част от политическите кабинети, а Василев дава отговор:

„ Еми, това е едно от оферти, което считаме да набутаме в закона. Знам, че това ще пречи с Организацията за икономическо сътрудничество и раз и всякакви други неща, само че за нас е по-важно да си почистим и след това да си оправим закона, с цел да можем по-законно да ги уволним, другояче ще си ги уволним нелегално! “

Ето и един прелюбопитен откъс от срещата на Политическа партия, записана от Радостин Василев, в която харвардци плюят по президента Румен Радев, който ги стартира във властта:

Реклама

Асен Василев: Правителството (формираното с втория мандат, б. р.) няма да падне преди локалните избори. Бойко не желае Радев да прави локални избори. Местните избори са шест месеца от в този момент.

Не знам дали гледахте откриването на залата в Бургас (на 18 май беше открита “Арена Бургас ”, б. р.).

Кметът на ГЕРБ предложения президента, само че не предложения хората му и нито един човек от ГЕРБ, тъй като той ще е самостоятелен претендент към Радев. Под едната ръка Радев е хванал Гешев (Иван Гешев, основен прокурор, б. р.), под другата – Копринков (Николай Копринков, консултант на президента по вътрешна политика, б. р.).

С едната ръка ги подкупва, с другата ги заплашва (кметовете, б. р.). Това сега се случва на всички герберски кметове.

Вместо да имаме ГЕРБ с 25%, ще имаме ГЕРБ – 15% и 10% прокремълска партия на Радев с локалните кметове. Тези хора, които кметовете ги държат, те няма да дойдат при нас. Посмъртно.

Радев е тръгнал да пазари кметовете на ГЕРБ един по един. Някои от тях се асоциират с него, не с ГЕРБ. Ако Радев държи и полицията към този миг, това ще направи нещата по-лоши. Те желаят относително почтени избори и знаят, че нашата полиция ще направи относително почтени избори.

Ако Радев прави избори, той ще ги направи нечестни в посока Радев. За първи път ГЕРБ няма да държат полицията и службите. Това е мачът. В 90% от територията на страната ние на локалните избори не участваме. Ако сме във властта, това може и да се промени на някои места. Но в случай че не сме във властта, локалните избори ще бъдат решени сред структури, които Радев подкупва и заплашва с Гешев, и едни структури, които ГЕРБ държат с техните способи, които са същите.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР