Спиртната тинктура от пчелен прополис има широко приложение. Лечител е

...
Спиртната тинктура от пчелен прополис има широко приложение. Лечител е
Коментари Харесай

Излекувайте болния зъб със спиртна тинктура от прополис!

Спиртната смес от пчелен прополис има необятно приложение. Лечител е както на заболели зъби, по този начин и при заболели венци. Помага още при болно гърло, проблеми със стомаха, при хрема и е отличен имуностимулатор.

Ако ви боли зъб, вземете съчка за уши топнете я в спиртния извлек от прополис и капнете 2-3 капки на болното място. При заболели венци в чаша с вода си накапват 20 капки, разбърква се и устата се жабури за 3 минути, след това се изплюва.

За болен корем и мощна кашлица още веднъж се подготвя разредена смес от прополис. С малко вода и 10-15 капки се прави гаргара. Така приготвена не е толкоз люта и може да се употребява и от деца.

При хрема натопете памучета с смес от прополис и ги сложете в носа. Тези тампони ще оказват помощ да се отървете от досадната хрема и да оздравеете по-бързо.

 Прополис

Прополисът се съхранява на мрачно и хладно място. Купува се от пазара или от продавачите на мед. Полезен е както за възрастни, по този начин и за деца.

Тинкурата от прополис оказва помощ и при рани. Самият прополис работи като антибиотик и е с антибактериално деяние, по тази причина всяка заран е потребно да се пие от всички по 20-30 капки, разредени в една кафяна чашка с вода.

На пазара спиртната смес от прополис коства единствено 5 лв.. С съчка за уши, натопено с прополис, намажете болния зъб или никнещ мъдреж и по този начин всеки ден. Ако има дупка в зъба и болежка, още веднъж прополис е спасението.

Бъдете здрави!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР