Спират топлата вода в части на София през август. Причината

...
Спират топлата вода в части на София през август. Причината
Коментари Харесай

Спират топлата вода за 9 дни в части на София през август

Спират топлата вода в елементи на София през август. Причината е тестване на газопровод, оповестяват от „ Топлофикация София “.

Планираното прекъсване на Топлоелектрическа централа „ София Изток “ е за интервала 2-11 август и ще засегне 6274 абонатни станции. В същото време, само че единствено за интервал от 7 дни – от 2 до 9 август, ще бъде прекратена работата и на топлорайон „ София “.

Спирането на топлоподаването ще засегне кварталите „ Яворов “, „ Гео Милев “, „ Изток “, „ Изгрев “, „ Лозенец “, „ Дианабад “, „ Младост 1, 1А, 2, 3 и 4 “, „ Витоша “, „ Дружба 1 и 2 “, сектор от централна част и други

От „ Топлофикация София “ изясняват, че са длъжни да вършат тестването на газопровод един път на 10 години.

По проект идната година следва същото тестване и за вътрешните газопроводи в централата. За да минимизира неудобството за потребителите, сдружението ще употребява това прекъсване, с цел да сплоти двете инспекции. Така ще се избегне прекратяване на работа на централата през 2022 година

„ Планирали сме ремонтните работи да стартират по време на най-активния летен сезон, когато множеството хора са отвън София. Постарали сме се оптимално да ограничим броя на засегнатите консуматори. От към 4400 абонатни станции в топлорайон " София " по време на ремонта без топлоподаване ще останат 3800. Останалите 600 ще бъдат захранени от прилежащите отоплителни централи на топлорайоните „ Люлин “ и „ Земляне “, обясниха от сдружението.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР