Спирането на топлата вода за абонатите на ТЕЦ София Изток

...
Спирането на топлата вода за абонатите на ТЕЦ София Изток
Коментари Харесай

Спирането на топлата вода в източните квартали на София ще е от 30 август

Спирането на топлата вода за клиентите на Топлоелектрическа централа " София Изток " ще стартира от 30 август, а не както се планираше от 11 август, оповестиха от столичната топлофикация. Без топла вода до 11 септември в това число ще са в кварталите " Дружба " 1 и 2, Промишлен регион " Гара Искър ", " Младост " 1, 1А, 2, 3, 4, " Дървеница ", " Мусагеница ", " Витоша ", " Студентски град ", " Изток ", " Изгрев ", " Дианабад ", " Лозенец ", " Гео Милев ", " Яворов ", " Иван Асен " II, " Подуене център ", " Редута ", " Слатина " ; " Цариградски комплекс ", Академия Министерство на вътрешните работи, ВТУ " Т. Каблешков " ; м. " Къро " ; " Полигона ", НРТЦ, ЗИТ, Българска академия на науките - ХМС, БАН-Враня и така нататък

Промяната в в началото оповестения период за наново прекъсване на централата се постанова поради закъснение на административните процедури и последващите от това промени в графиците за осъществяване на строително-монтажните работи по реконструкцията на авариралия през зимата магистрален топлопровод.

С оглед минимизиране на неудобствата за потребителите, графикът за прекъсване на централата е комбиниран с профилактиката на газоснабдяващите уреди.

Информацията за периодите на прекъсване на топлата вода и засегнатите квартали е оповестена в уеб страницата на сдружението – www.toplo.bg и във Facebook - www.facebook.com/www.toplo.bg. Повече детайлности клиентите могат да получат на осведомителния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111.

За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните известия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР