Спирам да карам с такава скорост по магистралите. Не искам

...
Спирам да карам с такава скорост по магистралите. Не искам
Коментари Харесай

Емили с тротинетката се страхува да не влезе в затвора


Спирам да карам с такава скорост по автомагистралите. Не желая да вляза в пандиза, сподели за " България Днес " Емили с тротинетката.

" Давам си сметка, че идващия път към този момент няма да ми се размине с санкция ", притеснява се обичаната на някогашния културист Тихомир (Мелиса) Рангелов.

Тя е безапелационна, че " полицията би трябвало да смъква от колите рисковите водачи ". " След жестоката злополука на Околовръстното шосе оня ден е безусловно ясно, че полицията би трябвало да взима книжките на такива хора като водача на поршето. Аз съм за това да им бъдат налагани строги санкции, в това число и недопускане да ръководят автомобил. Тези водачи си фантазират, че са царе на пътя, а в действителност са рискови за хората. На тях обаче не им постановат санкции, а на мен поради тротинетката, която не е опасност по пътя и не е наранила никого. А и аз съблюдавам разпоредбите за придвижване ", възмущава се Емили.

Бившето момче прибавя, че ще внимава доста с мощния мотор, с който ексцентричната двойка се снабди преди няколко дни. " Нито аз, нито Тихомир имаме книжки за мотор. Но ще изкараме. Тихомир даде обещание в една телевизия, че ще прави " тиу " с 300 км/ч, само че аз ще заключа мотора, тъй като знам, че е огромен фен на високите скорости ", безапелационна е Емили. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР