Спипаха трима дрогирани зад волана във Врачанско, тикнаха ги в

...
Спипаха трима дрогирани зад волана във Врачанско, тикнаха ги в
Коментари Харесай

Удар на полицията! Спипаха трима дрогирани зад волана във Врачанско, тикнаха ги в ареста

Спипаха трима дрогирани зад кормилото във Врачанско, тикнаха ги в ареста, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Около 1 часа през вчерашния ден във Враца униформени спрели за инспекция лек автомобил "Сеат Леон ", ръководен от 23-годишен мездренчанин. При изработен тест с техническо средство, уредът отчел позитивна проба за съществуване на Канабис. Полицаите съставили на лидера акт по Закона за придвижване по пътищата и му издали ваучър за здравно проучване. Нарушителят е бил съпроводен до врачанската болница, където той отказал да даде кръв, след което е арестуван в ареста за период до 24 часа.
Около 9.30 вечерта полицейски чиновници ревизирали лек автомобил "Мицубиши Паджеро ", ръководен от 31-годишен гражданин на Ботевград. Шофьорът е бил тестван за приложимост на наркотични субстанции, като тестът отчела позитивен резултат за Амфетамин. Полицаите съставили на лидера акт по Закона за придвижване по пътищата и го съпроводили до мездренската болница, където той дал кръв и урина за лабораторен разбор. Нарушителят е арестуван за период до 24 часа.
Малко след 10 часа същата вечер в село Гложене униформени спрели за инспекция лека кола "Сеат Леон ", ръководена от 30-годишен гражданин на Козлодуй. При изработен тест за приложимост на опиати, тестът отчела позитивен резултат за метафемин, бензодиазепини, канабис, метадон и кетамин. Полицаите съставили акт на мъжа по Закона за придвижване по пътищата. Шофьорът е дал кръв и урина за здравно проучване в козлодуйската болница, а по-късно е арестуван в ареста.
По случаите са формирани бързи производства.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР