Спипаха съпругата на известната ъндърграунд фигура от Поморие Дживиза -

...
Спипаха съпругата на известната ъндърграунд фигура от Поморие Дживиза -
Коментари Харесай

Зрелищен арест в Поморие! Проснаха друсаната жена на Дживиза

Спипаха брачната половинка на известната ъндърграунд фигура от Поморие Дживиза - Йовелина Стоянова да кара след приложимост на опиати, написа Флагман.бг. Преди няколко дни Йовелина е била хваната надрусана зад кормилото на лек автомобил. За да осуети инспекцията, небезизвестната поморийка си спретна луда гонка с ченгетата от РУ-Поморие.

След малко гонене на сирени, Стоянова е била блокирана от полицейски коли на Криминална полиция.

По информация на очевидци на екшъна, на място ѝ е бил изработен тест за приложимост на наркотични субстанции, като drug пробата отчел съществуване на кокаин.

Йовелина Стоянова е известно име в Поморие, тя е майка на две деца. Името ѝ нашумяна след разбиването на рекордна наркоплантация през 2018 година, благосъстоятелност на мъжа ѝ Мирослав, прочут с прякора Дживиза (ВИЖТЕ ТУК)

" Как може да дава подобен образец на децата си и да се назовава родител. В целия град се приказва, че се занимава с тъмни покупко-продажби и че продава дрога ", разясняват пред Флагман.бг локални поданици на морския град.

Стоянова е била арестувана за период до 24 часа, а шофьорската ѝ брошура е била отнета. Работата по случая продължава от чиновниците РУ-Поморие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР