Спецпрокуратурата провежда акция в Пловдив, София и Русе - претърсват

...
Спецпрокуратурата провежда акция в Пловдив, София и Русе - претърсват
Коментари Харесай

Обиски в градове, свързани с Бобокови и Узунов

Спецпрокуратурата организира акция в Пловдив, София и Русе - претърсват се жилища и офиси, свързани с обвинения за аферата с рискови боклуци предприемач Пламен Бобоков и секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов.

По неофициална информация се търсят доказателства към кореспонденцията сред двамата, обвързвана със правосъдното решение за либийския танкер BADR.

Сутринта проверяващите са влезнали в офисите на компанията на Бобоков " Приста ойл " на ул. " Златен рог " в столичния кв. " Лозенец " и на ул. " Борисова " в Русе, заяви Нова телевизия.

Други екипи от магистрати пък са в Пловдив, където се претърсват също два адреса. Те са свързани с бизнесмена Ангел Узунов, брат на Пламен Узунов.

Самият президентски секретар отхвърли да е правил нещо нерегламентирано, само че не можа да изясни по какъв начин се се сдобил с решението на Върховен административен съд за танкера, което е изпратил на Бобоков още преди да бъде публично подписано и оповестено. Узунов съобщи, че не си спомня кой му го е дал. 

От коментара на президента по тематиката стана ясно, че за момента не обмисля да желае оставката на Пламен Узунов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР