Спецправосъдието работеше и донесе позитивни оценки от страна на нашите

...
Спецправосъдието работеше и донесе позитивни оценки от страна на нашите
Коментари Харесай

Хамид: Закриването на спецправосъдието беше саморазправа след фиксация срещу главния прокурор

" Спецправосъдието работеше и донесе положителни оценки от страна на нашите европейски сътрудници. Закриването му върна правосъдната промяна 11 години обратно, беше разпра със съд и прокуратура след фиксация против фигурата на основния прокурор. Пълен популизъм, бърборене и празноговорене за 100 дни на власт, работи се в интерес на проведената престъпност ". Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид в предаването " Денят онлайн " по Nowa News.

Според него съдружните им препоръки са забулени в загадка. " От самото начало на процедурата за избора на Българска народна банка позицията ни е в отбрана на финансовата непоклатимост на страната. Очаквахме в кръга на шегата да има по един претендент от всеки член на обединението. Ще ги изслушаме и ще разберем какви са техните визии. Възможни са всевъзможни разновидности - в това число, че няма да бъде определен претендент ", акцентира той.

По думите му в границите на преговорния развой за приемане на РСМ в Европейски Съюз би трябвало да се изчистят всички противоречиви въпроси. " Без пускане на първичния развой, няма по какъв начин да бъдат решени тези проблеми авансово. Очакваме да забележим какво ще стане след 6-те месеца пролонгация, която изиска Петков, само че не съм оптимист, че обединението може да вземе годно решение ", показа той. И добави, че би трябвало да се види съответното искане за въоръжаване на Украйна.

" България би трябвало да пази и своите граници и жители, не е единствено член на НАТО. Липсва консенсус в обединението по тематиката ", означи Хамид. И прикани да се проверява меморандума за вложения на нисковъглеводорони решения, с цел да се отхвърлят версии за присъединяване на съветски олигарси.

За него машинното гласоподаване не е постигнало задачите си, тъй като машините не са били държавни, а наемани, което е породило подозрения за честността на вота.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР