Специално създадена за химн на Световното първенство по художествена гимнастика,

...
Специално създадена за химн на Световното първенство по художествена гимнастика,
Коментари Харесай

Химнът на Световното по художествена гимнастика

Специално основана за химн на Световното състезание по художествена гимнастика, което ще се състои в София от 10-и до 16-и септември в " Арена Армеец ", песента " Golden Girls " е отдадена, както на нашите златни девойки, по този начин и на магията на спорта да сплотява хора от разнообразни краища на света. В шампионата в София са удостоверили присъединяване 60 страни.

 Химнът на Световното по художествена гимнастика (ВИДЕО) You tube

" Подготовката на това международно събитие нямаше по какъв начин да не включва и публична ария. Поканих Deep Zone Project да създадат химн за Световното състезание по художествена гимнастика, който ще звучи по време на представянето на всички страни участнички. Песента е доста елементарно запаметяваща се и подобаваща за настроението, с което чакаме това огромно за България събитие. От всички велики европейски и международни шампионки по художествена гимнастика единствено българките са наричани " Златни девойки ". Оттам пристигна и концепцията за името на песента и текста. Музиката е толкоз значим прочувствен детайл от всяко комбиниране и се веселя, че и нашето огромно съревнование ще има химн ", споделя Илиана Раева.

 Химнът на Световното по художествена гимнастика (ВИДЕО) You tube

" Golden Girls " е по музика и аранжимент на Deep Zone Project, а британският текст е написан от Рейчъл Роу. Парчето е в актуален денс жанр със запаметяваща се мелодия и включва български фолклорен акцент.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР