Специалният представител на САЩ за Иран Брайън Хук предупреди, че

...
Специалният представител на САЩ за Иран Брайън Хук предупреди, че
Коментари Харесай

САЩ налагат санкции на всяка държава, внасяща ирански петрол

Специалният представител на Съединени американски щати за Иран Брайън Хук предизвести, че Вашингтон ще наложи наказания на всяка страна , която внася нефт от Ислямската република, осведомят съветски медии.

В момента няма в действие привилегия за страни, които купуват нефт от Иран. Ние ще глобяваме всяка противозаконна покупка на ирански недопечен нефт, акцентира той пред публицисти в Лондон.
 Меркел разиска Иран и търговията със Си, Тръмп и Путин
Меркел разиска Иран и търговията със Си, Тръмп и Путин

Меркел и китайският водач Си Дзинпин са съгласни, че иранският нуклеарен въпрос би трябвало да бъде позволен спокойно

Хук предизвести, че Вашингтон ще затегне глобите против Ислямската република, " до момента в който не реши да бъде естествена страна ".

Американският представител също даде обещание Съединени американски щати да п роверят медийна информация, че Китай получава ирански нефт. Според Хук Съединени американски щати се пробват да блокират 50 милиарда $ доходи за Иран от експорт на нефт.

Обвинявайки Ислямската република в неведнъж отменяне на дипломацията, Хук напомни, че президентът Доналд Тръмп повече от един път е подчертавал, че ще приветства вероятен диалог с Техеран.
 В Иран става все по-зле, изключително за младите
В Иран става все по-зле, изключително за младите

Не виждат бъдеще в страната си…

Отделно представител на иранското външно министерство алармира, че Техеран е подготвен да предприеме спомагателни ограничения, в случай че европейските страни, подписали се под нуклеарната договорка от 2015 година, не съумеят да защитят Ислямската република от глобите на Вашингтон.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР